Ecclefechan Tart
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta Ecclefechan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 754 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci, sare, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tort cu strat de tartă cu lapte-tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde.
Adăugați unt. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați smântână. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până când aluatul se reunește în aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil.
Tăiați consola la 1/2 inch și pliați, formând laturi duble groase. Puneți crusta la frigider 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți până când părțile laterale sunt setate și ușor maronii, aproximativ 30 de minute.
Îndepărtați folia și fasolea. Continuați să coaceți până la maro auriu pal, apăsând cu spatele furculiței și străpungând dacă bule de crustă, aproximativ 10 minute. Crusta rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Amestecați untul și zahărul în castron.
Bateți ouăle câte 1, apoi sucul de lămâie, coaja de lămâie și scorțișoara. Se amestecă stafidele și 1 cană de nuci tocate.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți tarta până când umplutura este maro intens și așezați-o în centru, acoperind marginile crustei cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 30 de minute. Tarta rece. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Bateți smântâna într-un castron mediu până se formează vârfuri. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Tăiați tarta în pene; aranjați pe farfurii. Lingurați crema alături și garnisiți cu nuci prăjite.