Ecclefechan Tart

Ecclefechan Tart
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta Ecclefechan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 754 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci, sare, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tort cu strat de tartă cu lapte-tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați smântână. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până când aluatul se reunește în aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
FolieFolie
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
6
Tăiați consola la 1/2 inch și pliați, formând laturi duble groase. Puneți crusta la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Coaceți până când părțile laterale sunt setate și ușor maronii, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați folia și fasolea. Continuați să coaceți până la maro auriu pal, apăsând cu spatele furculiței și străpungând dacă bule de crustă, aproximativ 10 minute. Crusta rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Amestecați untul și zahărul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți ouăle câte 1, apoi sucul de lămâie, coaja de lămâie și scorțișoara. Se amestecă stafidele și 1 cană de nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
OuăOuă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți tarta până când umplutura este maro intens și așezați-o în centru, acoperind marginile crustei cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 30 de minute. Tarta rece. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Bateți smântâna într-un castron mediu până se formează vârfuri. Împingeți în sus partea de jos tigaie, eliberând tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Tăiați tarta în pene; aranjați pe farfurii. Lingurați crema alături și garnisiți cu nuci prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
NuciNuci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista