E timpul pentru o băutură: Bastard suferind

E timpul pentru o băutură: Bastard suferind
Timpul pentru o băutură: nenorocitul suferind este un fără lactate băutură. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 181 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 1. 575 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, bourbon, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Nenorocitul suferind al lui Weather Up, Timp pentru o băutură: Mai Tai, și E timpul pentru o băutură: tridentul.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ingredientele într-un pahar de modă veche umplut cu gheață și se acoperă cu ghimbir, adăugând mai multă gheață, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Se ornează cu o crenguță de mentă sau o felie de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista