Durbin Hotel Placinta Cu Crema De Zahar
Durbin Hotel Sugar cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. Un amestec de coajă de patiserie, amidon de porumb, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă de la Toateretete are 47 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Greenbrier Hotel Zară Înghețată, Hershey ' s Hotel plăcintă cu cremă de ciocolată, și Căpșuni și plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
În partea de sus a unui cazan dublu, combinați untul, zahărul, 1/2 cană lapte integral și frișca.
Se încălzește până se topește untul și amestecul se fierbe, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană lapte integral rece și amidon de porumb.
Bateti pana se omogenizeaza, apoi se toarnă încet în amestec crema fierbinte, amestecand constant. Se fierbe amestecul până se îngroașă, aproximativ 5 minute, amestecând constant.
Se toarnă în coajă de patiserie coaptă și se presară cu nucșoară măcinată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute. Se lasă să se răcească înainte de servire.