Duminică Brunch: Hangtown Fry
Duminică Brunch: Hangtown Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 498 calorii, 23g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, făină, stridii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Brunch De Duminică: Muesli, Ouă De Brunch De Duminică, și Duminică Brunch Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți fiecare stridie în făină, apoi ou, apoi făină de porumb și rezervați până când este gata de utilizare. Prăjiți slănina la foc mediu într-o tigaie mare până când slănina este complet gătită și rumenită.
Scoateți și scurgeți pe un prosop de hârtie și, odată suficient de răcit pentru a fi manevrat, tocați grosier.
Adăugați stridii pâine la grăsimea de slănină rămasă în tigaie și gătiți până când stridiile sunt doar ferme și făina de porumb începe să se rumenească, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți stridiile din tigaie și rezervați.
Adăugați ceapa la ceea ce a mai rămas din ulei în tigaie (adăugând ulei vegetal suplimentar, dacă este necesar) și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și ștergeți cu grijă cu un prosop de hârtie sau spălați-o complet și puneți-o din nou pe foc. Topiți untul la foc mediu și condimentați oul bătut cu un vârf de sare și piper. Odată ce bulele s-au potolit, adăugați ou bătut, tigaie învârtită, astfel încât oul să acopere întregul fund. Când ou a stabilit, dar este încă un pic umed pe partea de sus, glisați ușor pe un vas mare sau platou. Împrăștiați slănină, ceapă și stridii pe o parte a omletei și pliați ușor cealaltă jumătate a omletei peste umplutură. Împrăștiați cu scallions și serviți cu pâine prăjită cu unt și Bloody Marys.