Dulceata Aromata De Afine

Dulceata Aromata De Afine
Dulceata aromata de afine este o fără gluten și vegan rețetă cu 40 de porții. O porție conține 45 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie îmbuteliat, afine, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 13 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Pentru igienizarea borcanelor și capacelor:spălați borcanele, capacele și benzile în apă fierbinte, cu săpun. Clătiți bine. Uscați capacele și benzile și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Puneți o farfurie în congelator pentru a se răci pentru testarea gemului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
2
Așezați afinele într-o cratiță mare, cu fundul greu și zdrobiți-le cu spatele unei linguri de lemn până când unele dintre fructe de pădure sunt rupte și încep să-și elibereze sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați zahărul și coaja de mere și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe energic, amestecând frecvent, până când gemul atinge punctul de setare, aproximativ 15 minute. (Bulele se vor ridica la suprafața tigaiei; dacă devin prea mari, amestecați doar gemul până când scad.) Odată ce blocajul ajunge la 228 cm.F, începeți să verificați dacă este setat corect. Efectuați testul plăcii: puneți o lingură de gem pe placa răcită și puneți-o în congelator până când gemul ajunge la temperatura camerei, aproximativ 1 minut. Trageți degetul prin gem. Dacă se întoarce imediat împreună, nu este gata. Odată ce gemul este gata, scoateți-l de pe foc și amestecați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți borcanele din apa fierbinte cu un dispozitiv de ridicare a borcanelor, lăsând să se scurgă orice exces de apă. Aduceți apa din conservă înapoi la foc mic (aproximativ 180 de litri F) pentru prelucrarea borcanelor ambalate. Umpleți borcanele sterilizate cu gem, lăsând un spațiu de cap de 1/4 inch. (Dacă aveți un borcan pe jumătate plin, puneți-l la frigider și mâncați gemul în 5 zile.) Pentru a îndepărta bulele de aer, glisați o spatulă de cauciuc curată pe partea laterală a fiecărui borcan și apăsați spre interior pe gem în timp ce rotiți borcanul; repetați de 2 până la 3 ori pentru fiecare borcan.Pentru prelucrarea borcanelor ambalate: ștergeți janta și firele fiecărui borcan cu un prosop curat și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Așezați capacele pe borcane, verificând dacă compusul de etanșare este centrat. Montați borcanele cu benzi și strângeți doar până când rezistența este îndeplinită.Verificați dacă apa din oală sau conserva de apă clocotită este la foc mic (aproximativ 180 de litri f), apoi puneți borcanele în raftul pentru conserve. (Borcanele trebuie acoperite cu 1 până la 2 inci de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați apă clocotită suplimentară, după cum este necesar.) Acoperiți vasul cu un capac etanș și aduceți-l la fierbere la foc mediu-mare. Procesați borcanele timp de 10 minute la o fierbere ușoară, dar constantă. (Începeți să calculați timpul de procesare odată ce apa este la fierbere. Verificați ocazional dacă apa rămâne la fierbere constantă.) Odată procesate, scoateți borcanele cu dispozitivul de ridicare a borcanelor și așezați-le în poziție verticală, la o distanță de 1 până la 2 inci, pe un prosop uscat. Nu strângeți din nou benzile; lăsați borcanele să se răcească cel puțin 12 ore.După ce borcanele s-au răcit, verificați dacă există o etanșare apăsând centrul fiecărui capac. Dacă centrul este concav și nu se flexează, scoateți banda și încercați să ridicați capacul cu vârful degetelor (nu trageți prea tare). Dacă nu puteți ridica capacul, există o etanșare bună în vid. Dacă capacul se desprinde, borcanul dvs. nu s-a sigilat corespunzător. Mănâncă gemul în 2 months.To păstrați borcanele procesate corespunzător, ștergeți fiecare capac și borcan cu o cârpă curată și umedă (benzile nu trebuie să rămână aprinse pentru depozitare), etichetați borcanele și păstrați-le într-un loc răcoros, uscat și întunecat. Borcanele nedeschise pot fi păstrate până la un an atunci când sunt depozitate corespunzător. Odată deschis, păstrați-l la frigider și utilizați-l în termen de 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 20 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista