Dulce și picant Swiss Chard
Dulce și picant Chard elvețian ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Chard Elvețian Picant, Chard Elvețian Picant Și Fasole, și Supă picantă de linte și ciorbă Elvețiană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti tulpinile de smog tocate, ceapa si ghimbirul in uleiul incins pana incep sa se inmoaie; condimentează cu sare și piper.
Adăugați frunzele de bietă tocate în tigaie; reduceți focul la minim. Continuați să gătiți până când frunzele s-au ofilit, încă aproximativ 2 minute.
Stropiți siropul de arțar peste amestec; amestecați pentru a acoperi uniform.
Se ia de pe foc și se servește.