Dublu împușcat Mocha Latte prajiturele este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 68 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ulei vegetal, extract de vanilan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dublu Împușcat Mocha Prajiturele, Mocha Latte Cupcakes, și Dublu Împușcat Affogato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți chipsurile într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți smântâna grea într-o cratiță mică doar până când se balonează în jurul părților laterale. Turnați imediat crema fierbinte peste ciocolată, dați bolului un shake bun și lăsați să stea 10 minute, agitând ocazional bolul. Apoi amestecați până când amestecul este omogen, 20 până la 30 de secunde. Se răcește aproximativ 40 de minute, amestecând ocazional și răzuind părțile laterale, până când amestecul este aproape împrăștiat. Dați-i un alt tel scurt și lăsați-l să stea la temperatura camerei până când este la consistența glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Stropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Line tigăi de brioșă standard cu 20 de garnituri de cupcake. Într-un castron mic, amestecați chipsurile de ciocolată în espresso fierbinte până se topește; se răcește la frigider la temperatura camerei.
Cerneti faina, pudra de cacao, praful de copt si sarea intr-un bol. În vasul unui mixer electric cu suport cu un accesoriu pentru palete, bateți ouăle, zahărul granulat, sosul de mere, uleiul și vanilia la viteză medie-mare timp de aproximativ 2 minute. Bateți în amestecul de ciocolată răcit până când amestecul este omogen. Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați amestecul de făină și bateți doar până când este încorporat, răzuind părțile după cum este necesar. Este în regulă dacă aluatul este ușor cocoloaș. Folosind o lingură de înghețată de 1/4 cană, umpleți fiecare căptușeală de cupcake cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Aromă De Arțar După Gust
Stropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De Inimă
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Coaceți până când un tester de tort introdus în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Transferați cratițele în rafturile de răcire și răciți-le timp de aproximativ 10 minute, apoi transferați cupcakes-urile pe rafturi pentru a se răci complet înainte de umplere și înghețare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată
7
În timp ce cupcakes-urile se răcesc, faceți umplutura: în vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament de măturică, bateți smântâna și zahărul cofetarilor până la vârfuri ferme. La viteză mică, amestecați espresso-ul. Utilizați imediat sau țineți-l în frigider până când este gata de asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
șnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cană Alune Măcinate Fin
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Pentru a asambla: folosiți un corer de mere sau un baller de pepene galben pentru a îndepărta centrul din fiecare cupcake, aproximativ trei sferturi din drum în cupcake. Folosiți o pungă de patiserie pentru a țeava o parte din umplutura de cremă espresso în centre. Țeava o rozetă mare de ganache de ciocolată neagră deasupra fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
1 Cană Alune Măcinate Fin
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Pentru Conservare,
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Apple Corer
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform