Dublu Eglefin Fishcakes
Dublu eglefin Fishcakes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 430 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți ritz, pătrunjel, eglefin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma biscuiții ritz, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Eglefin afumat și prăjituri cu ierburi, Ce Prăjituri De Pește, și Prajituri De Peste Prajite.
Instrucțiuni
Cojiți și tocați aproximativ cartofii, puneți-i într-o tigaie cu apă sărată și aduceți la fierbere. Gatiti pana se inmoaie si apoi pasati intr-un bol.
Puneți peștele, cu peștele afumat dedesubt, într-o tigaie mare cu laptele, tulpinile de pătrunjel și o măcinare bună de piper. Aduceți tigaia la foc mic și gătiți timp de aproximativ 58 de minute, rotind dacă este necesar.
Scoateți peștele gătit din tigaie, fulgi-l într-un castron și adăugați pătrunjelul tocat. Tăiați mărunt ouăle fierte tari și adăugați-le cu muștarul, coaja de lămâie și sucul.
Întoarceți amestecul de pește în fulgi în piureul de cartofi și amestecați foarte bine. Dacă le faceți înainte, așteptați până când conținutul ambelor boluri este rece înainte de a le combina. Verificați condimentul, adăugând sare și piper după cum este necesar.
Zdrobiți biscuiții Ritz ceea ce este foarte satisfăcător: puneți-i într-o pungă de congelator, bătându-i și rostogolindu-i cu un sucitor până când sunt firimituri. Căptușiți fundul unei tăvi sau a unei tigaie de prăjire superficială cu aceste firimituri.
Formați amestecul de pește și cartofi în 10 prăjituri de pește, fiecare cântărind aproximativ 10 oz (4 inci pe un centimetru grosime). Pe măsură ce faceți fiecare grăsime, apăsați-le în firimiturile Ritz cracker de pe ambele părți pentru a obține o acoperire bună și lăsați-le în tavă sau tigaie. Cred că sunt mai bine să nu fie refrigerate, dar dacă le faceți mult în avans, ar fi, desigur, mai bine să le așezați în frigider.
Când sunteți gata să le gătiți, Preîncălziți cuptorul la 204°.
Puneți prăjiturile de pește pe o foaie de copt, scuturând excesul de firimituri Ritz, dar lăsând un strat vizibil în jurul fiecărei prăjituri de pește. Gatiti-le aproximativ 20 de minute sau pana se incalzesc. Dacă sunt la cuptor prea mult timp, se vor crăpa puțin, dar nu le vine niciun alt rău, așa că nu vă faceți griji prea mult dacă oamenii iau mult timp să ajungă la masă pentru a mânca.
Face 10 fishcakes: acestea sunt atât de mari, nimeni nu este probabil să aibă nevoie de secunde, dar este bine să știți că puteți oferi mai multe dacă este necesar.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.