Dublu Eglefin Fishcakes

Dublu Eglefin Fishcakes
Dublu eglefin Fishcakes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 430 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți ritz, pătrunjel, eglefin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma biscuiții ritz, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Eglefin afumat și prăjituri cu ierburi, Ce Prăjituri De Pește, și Prajituri De Peste Prajite.

Instrucțiuni

1
Cojiți și tocați aproximativ cartofii, puneți-i într-o tigaie cu apă sărată și aduceți la fierbere. Gatiti pana se inmoaie si apoi pasati intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Puneți peștele, cu peștele afumat dedesubt, într-o tigaie mare cu laptele, tulpinile de pătrunjel și o măcinare bună de piper. Aduceți tigaia la foc mic și gătiți timp de aproximativ 58 de minute, rotind dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți peștele gătit din tigaie, fulgi-l într-un castron și adăugați pătrunjelul tocat. Tăiați mărunt ouăle fierte tari și adăugați-le cu muștarul, coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert TareOu Fiert Tare
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
SucSuc
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Întoarceți amestecul de pește în fulgi în piureul de cartofi și amestecați foarte bine. Dacă le faceți înainte, așteptați până când conținutul ambelor boluri este rece înainte de a le combina. Verificați condimentul, adăugând sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
CartofiCartofi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Zdrobiți biscuiții Ritz ceea ce este foarte satisfăcător: puneți-i într-o pungă de congelator, bătându-i și rostogolindu-i cu un sucitor până când sunt firimituri. Căptușiți fundul unei tăvi sau a unei tigaie de prăjire superficială cu aceste firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu UntBiscuiți Cu Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
știft De Rulareștift De Rulare
6
Formați amestecul de pește și cartofi în 10 prăjituri de pește, fiecare cântărind aproximativ 10 oz (4 inci pe un centimetru grosime). Pe măsură ce faceți fiecare grăsime, apăsați-le în firimiturile Ritz cracker de pe ambele părți pentru a obține o acoperire bună și lăsați-le în tavă sau tigaie. Cred că sunt mai bine să nu fie refrigerate, dar dacă le faceți mult în avans, ar fi, desigur, mai bine să le așezați în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
CartofiCartofi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Când sunteți gata să le gătiți, Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți prăjiturile de pește pe o foaie de copt, scuturând excesul de firimituri Ritz, dar lăsând un strat vizibil în jurul fiecărei prăjituri de pește. Gatiti-le aproximativ 20 de minute sau pana se incalzesc. Dacă sunt la cuptor prea mult timp, se vor crăpa puțin, dar nu le vine niciun alt rău, așa că nu vă faceți griji prea mult dacă oamenii iau mult timp să ajungă la masă pentru a mânca.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Face 10 fishcakes: acestea sunt atât de mari, nimeni nu este probabil să aibă nevoie de secunde, dar este bine să știți că puteți oferi mai multe dacă este necesar.
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate31
Revista