Dressing de casă cu brânză albastră

Dressing de casă cu brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați dressingul cu brânză albastră de casă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 181 de calorii, 2 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 24. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați brânză, sare de ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum sos de casă cu brânză albastră, sos de casă cu brânză albastră și sos de casă cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Pune toate ingredientele într-un blender; se acopera si se proceseaza la viteza medie pana se omogenizeaza, aproximativ 1 minut. Acoperiți și dați la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 stele din 5, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista