Dovlecei umpluți cu quinoa
Dovleceii umpluți cu quinoa durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.88 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 880 calorii, 26g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 689 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ceapă de primăvară, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Squash umplute cu quinoa, Kale și slănină, Quinoa cu dovleac, afine și fistic ("umplutură" de Quinoa), și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Înjumătățiți dovleceii, scoateți semințele și marcați carnea cu un cuțit ascuțit.
Aranjați cele două jumătăți pe o tavă de copt, stropiți cu puțin ulei de măsline, condimentați cu piper negru proaspăt măcinat și sare de mare, presărați oregano uscat și gătiți timp de 40 de minute. Scoateți cuptorul, adăugați ardeii tocați în tavă alături de dovlecei și gătiți încă 10 minute.
Între timp amestecați restul ingredientelor. Scoateți tava din cuptor și transferați cu grijă ardeii în amestecul de umplutură. Amestecați împreună și lingurați umplutura pe dovlecelul de nucă. Reveniți la cuptor timp de 10 minute.