Dovlecei umpluți cu quinoa

Dovlecei umpluți cu quinoa
Dovleceii umpluți cu quinoa durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.88 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 880 calorii, 26g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 689 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ceapă de primăvară, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Squash umplute cu quinoa, Kale și slănină, Quinoa cu dovleac, afine și fistic ("umplutură" de Quinoa), și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Înjumătățiți dovleceii, scoateți semințele și marcați carnea cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Aranjați cele două jumătăți pe o tavă de copt, stropiți cu puțin ulei de măsline, condimentați cu piper negru proaspăt măcinat și sare de mare, presărați oregano uscat și gătiți timp de 40 de minute. Scoateți cuptorul, adăugați ardeii tocați în tavă alături de dovlecei și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Oregano UscatOregano Uscat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Între timp amestecați restul ingredientelor. Scoateți tava din cuptor și transferați cu grijă ardeii în amestecul de umplutură. Amestecați împreună și lingurați umplutura pe dovlecelul de nucă. Reveniți la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Servește.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista