Dovlecei umpluți cu pesmet cu brânză
Dovleceii umpluți cu pesmet cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 209 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de vin, piper, pâine veche de o zi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Încercați Zucchini Umplute Cu Brânză Enchilada, Dovlecei Umpluți Cu Brânză Mediteraneană, și Șuncă brânză și dovlecei umpluți cu porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează până se formează firimituri fine. Pune deoparte.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Se toacă pulpa.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament; se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pulpa de dovlecei și ceapa; saut 5 minute.
Adăugați restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, inimi de anghinare, cimbru și usturoi; gatiti 45 de secunde.
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora.
Combinați pesmetul și amestecul de ceapă într-un castron mare; se amestecă brânza și ingredientele rămase. Puneți 1/2 cană amestec de pesmet în fiecare coajă de dovlecel.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când se înmoaie.