Dovlecei umpluți cu Farro, ardei roșu și Feta

Zucchini umplute cu Farro, ardei roșu și Fetan este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de piper, vin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Salată Farro de ceapă, Feta și ardei gras, și Dovlecei umpluți cu creveți și Feta.
Instrucțiuni
Gatiti farro in multa apa sarata cu fierbere rapida pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți un vas gratinat de 5 litri cu ulei de măsline.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și folosiți un baller de pepene galben sau o lingură zimțată pentru a îndepărta interiorul dovlecelului pentru a face ceea ce arată ca o canoe. Dacă utilizați un baller de pepene galben, utilizați lingura mare pentru a îndepărta cea mai mare parte a pulpei din bile și apoi lingura mică pentru a netezi părțile laterale. Lăsați aproximativ un sfert de centimetru de carne în lateral și puțin mai mult în partea de jos. Strângeți pulpa pe o tăietură și tocați grosier.Condimentați ușor interiorul bărcilor de dovlecei cu sare și abur peste apă clocotită rapid până aproape fragedă, aproximativ 5 minute.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardeiul gras roșu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați pulpa de dovlecel tocată și busuiocul și gătiți până se usucă, aproximativ 10 minute.
Creșteți căldura la mare.
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până la parfum, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul alb și gătiți până se usucă. Se lasă deoparte să se răcească.
Se amestecă farro-ul gătit, fisticul și feta în amestecul de legume răcit. Condimentați după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat și lingurați amestecul în dovleceii scobiți, îngrămădiți deasupra. Va dura 4 până la 6 linguri pe jumătate de dovlecel.Aranjați dovleceii umpluți în vasul gratinat; se pot potrivi destul de bine.
Presărați blaturile cu feta mai mărunțită.
Turnați apa în vasul de copt, astfel încât să acopere doar fundul.
Coaceți până când blaturile s-au rumenit, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Stropiți partea superioară a fiecărui dovlecel cu puțin mai mult ulei de măsline, transferați într-un platou de servire și împrăștiați peste busuioc mai tăiat.
Se servește cald sau la temperatura camerei.