Dovlecei umpluți cu creveți și Feta

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Dovleceii umpluți cu creveți și Feta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, feta, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei umpluți cu creveți și Feta, Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, și Dovlecei umpluți cu Farro, ardei roșu și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o tigaie, încălziți cele 2 linguri de ulei.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, feniculul și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 6 minute.
Adăugați roșiile și ardeiul roșu zdrobit și gătiți, zdrobind, până se îngroașă, 5 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca usor. Se amestecă creveții, pătrunjelul și mărarul.
Folosind o lingură, scoateți carnea dovlecelului, lăsând o coajă de 1/4 inch în jur. Frecați cu ulei. Condimentați cojile de dovlecei cu sare și piper și umpleți cu umplutura.
Transferați într-o tigaie ușor unsă și prăjiți timp de 30 de minute, până când umplutura este gătită și dovlecelul este doar fraged.
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 6 inci de căldură. Acoperiți dovleceii cu feta și fierbeți timp de 5 minute, până când feta este topită și aurie.
Serviți dovlecelul umplut fierbinte sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.