Squash-ul prăjit este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 202 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 57 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Vinete prăjite, Cannoli Prăjit, și Stridii Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mare, turnați uleiul la o adâncime de 2 inci; se încălzește la 365 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Într-un castron mare, amestecați împreună laptele de unt și ouăle până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați dovlecelul, aruncând ușor pentru a acoperi; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
4
Scurgeți dovlecelul, aruncând amestecul de lapte de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Cuțit De Toaletă
5
Într-un vas superficial, combinați făina de porumb, făina, condimentul Cajun sau creol, praful de copt, sarea și piperul, după gust. Dragați dovlecelul în amestec pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De Toaletă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Prăjiți dovlecelul, în loturi, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.