Dovleceii prăjiți ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 427 calorii. Un amestec de lămâie, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Dovlecei Prăjiți, Carne de porc prăjită cu dovlecei, și Dovlecei Prăjiți Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă uleiul într-o oală adâncă, cu fund greu și se încălzește la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Faceți amestecul de pâine combinând pesmetul și parmezanul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă pentru a se amesteca. Într-un alt castron, amestecați ouăle și stropirea cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Așezați dovleceii într-un castron mare și condimentați cu sare. Aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați ușor cu făină (folosiți o sită) pentru a draga, apoi aruncați pentru a acoperi uniform - acest lucru va ajuta pâinea să se lipească. Scufundați dovleceii în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
6
Scoateți bucățile, 1 câte 1, scuturând excesul de ou și rotiți-le în amestecul de pesmet până când sunt acoperite pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Rola
Ouă
7
Transferați pe un platou sau o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Când uleiul ajunge la temperatură, testați uleiul picurând într-o bucată de dovlecel. Ar trebui să se ridice la suprafață destul de repede, să înceapă bulele și să se prăjească treptat. Pregătiți o foaie de copt prevăzută cu un prosop de bucătărie și o lingură cu fante (sau, alternativ, un păianjen) pentru a scoate dovleceii din ulei. Aruncați câteva bucăți de dovlecei în ulei și rotiți ușor uleiul în timp ce se prăjesc. Această învârtire va permite dovleceilor să se miște mult, asigurându-se că se prăjesc mai uniform pe toate părțile. Când sunt maro deschis până la mediu, îndepărtați-le cu lingura și așezați-le pe prosopul de bucătărie pentru a se răci.