Dovleceii prăjiți ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 427 calorii. Un amestec de lămâie, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Dovlecei Prăjiți, Carne de porc prăjită cu dovlecei, și Dovlecei Prăjiți Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă uleiul într-o oală adâncă, cu fund greu și se încălzește la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Faceți amestecul de pâine combinând pesmetul și parmezanul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă pentru a se amesteca. Într-un alt castron, amestecați ouăle și stropirea cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Așezați dovleceii într-un castron mare și condimentați cu sare. Aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați ușor cu făină (folosiți o sită) pentru a draga, apoi aruncați pentru a acoperi uniform - acest lucru va ajuta pâinea să se lipească. Scufundați dovleceii în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
6
Scoateți bucățile, 1 câte 1, scuturând excesul de ou și rotiți-le în amestecul de pesmet până când sunt acoperite pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Rola
Ouă
7
Transferați pe un platou sau o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Când uleiul ajunge la temperatură, testați uleiul picurând într-o bucată de dovlecel. Ar trebui să se ridice la suprafață destul de repede, să înceapă bulele și să se prăjească treptat. Pregătiți o foaie de copt prevăzută cu un prosop de bucătărie și o lingură cu fante (sau, alternativ, un păianjen) pentru a scoate dovleceii din ulei. Aruncați câteva bucăți de dovlecei în ulei și rotiți ușor uleiul în timp ce se prăjesc. Această învârtire va permite dovleceilor să se miște mult, asigurându-se că se prăjesc mai uniform pe toate părțile. Când sunt maro deschis până la mediu, îndepărtați-le cu lingura și așezați-le pe prosopul de bucătărie pentru a se răci.