Dovlecei marinați la cald
Dovleceii marinați la cald ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $5.92 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 16 fani. Dacă aveți dovlecei pentru copii, ulei, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ww Castraveți Marinați Dulci-Fierbinți 0 Puncte, Ardei Roșii De Cireșe Roșii Marinate Umplute, și File de vită marinat în sos fierbinte Cholula cu pastă de Tamale și Achiote.
Instrucțiuni
Poate fi făcută mai devreme în timpul zilei. Feliați dovleceii în jumătăți pe lungime sau sfertul 4 mediu.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie și puneți dovleceii, tăiați în jos. Gatiti 3 minute pana se rumenesc usor, apoi intoarceti si scoateti tigaia de pe foc. Stivați frunzele de busuioc una peste alta și tăiați-le subțire în bucăți.
Presărați dovleceii cu puțin mai mult ulei și împrăștiați măslinele negre și bucățile de busuioc. Marinati pana se raceste.