Dovlecei, Ierburi și orez Filo Pie & Nigella

Dovlecei, Ierburi și orez Filo Pie & Nigella
Această rețetă face 6 porții cu 390 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă $1.17 pe portie falls în bugetul dvs., dovlecel, Herb și orez Filo Pie & Nigella ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare și piper, cheddar Matur, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dovlecel Și Pui De Mazăre Filo Plăcintă, Orez de dovlecel cu feta și măsline, și Nigella ' s Breakfast Bars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați dovleceii, orezul, ceapa, brânza, ouăle, uleiul și ierburile într-un bol. Sezon
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Luați o foaie de patiserie filo, periați cu unt topit și tapetați un vas rezistent la cuptor de 1,5 ltr, așezându-l cu unt în jos. Continuați să adăugați foile până când mai aveți una.Introduceți umplutura în vas, apoi pliați capetele de patiserie pentru a închide umplutura. Scrunch până ultima foaie de filo și locul pe partea de sus, perie cu unt și tuck-l în părți ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Coaceți timp de 45 de minute, serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista