Dovlecei de nucă, Ricotta și Crostini de salvie
Rețeta de dovlecei, Ricotta și Crostini de salvie este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest hor d ' oeuvre are 103 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, ulei de măsline, ricotta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Dovleac Și Crostini De Salvie, Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie, și Crostini de dovlecei de ghindă cu slănină crocantă și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. suc de fructe, 2 linguriulei și zahăr într-un castron mare. Condimentează cusare și piper. Aranjați într-un singur stratpe o foaie de copt cu margini. Prăjiți, dând ocazional, până când dovleceii sunt aurii și fragede, 25-30 de minute.
Lăsați să se răcească pe foaie.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați salvie; gătiți până lamarginile încep să se onduleze și devin verde închis, 1-2minute. Folosind o lingură cu fante, cu atențietransferați la prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se amestecă ricottași coaja de lămâie într-un castron mic. Se condimenteazăcu sare și piper. Faceți înainte: Butternutsquash, frunze de salvie și ricotta pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți dovleceii.Păstrați Salvia etanșă la temperatura camerei.Acoperiți și răciți amestecul de ricotta. Aduceți dovlecella temperatura camerei înainte de servire.
Răspândiți 1 lingură de amestec de ricotta pe fiecarebaguette felie. Completați fiecare cu câteva squashcubes.
Stropiți crostini cu suc de lămâie șiulei de măsline.
Se presară sare și piper. Topcrostini cu 2 frunze de salvie prăjite fiecare.