Dovlecei de nucă, Ricotta și Crostini de salvie

Dovlecei de nucă, Ricotta și Crostini de salvie
Rețeta de dovlecei, Ricotta și Crostini de salvie este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest hor d ' oeuvre are 103 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, ulei de măsline, ricotta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Dovleac Și Crostini De Salvie, Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie, și Crostini de dovlecei de ghindă cu slănină crocantă și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. suc de fructe, 2 linguriulei și zahăr într-un castron mare. Condimentează cusare și piper. Aranjați într-un singur stratpe o foaie de copt cu margini. Prăjiți, dând ocazional, până când dovleceii sunt aurii și fragede, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Lăsați să se răcească pe foaie.
3
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați salvie; gătiți până lamarginile încep să se onduleze și devin verde închis, 1-2minute. Folosind o lingură cu fante, cu atențietransferați la prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Se amestecă ricottași coaja de lămâie într-un castron mic. Se condimenteazăcu sare și piper. Faceți înainte: Butternutsquash, frunze de salvie și ricotta pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți dovleceii.Păstrați Salvia etanșă la temperatura camerei.Acoperiți și răciți amestecul de ricotta. Aduceți dovlecella temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Răspândiți 1 lingură de amestec de ricotta pe fiecarebaguette felie. Completați fiecare cu câteva squashcubes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Stropiți crostini cu suc de lămâie șiulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrostiniCrostini
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Se presară sare și piper. Topcrostini cu 2 frunze de salvie prăjite fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista