Dovleac prăjit cu ardei iute și busuioc (Fakthong Pad Bai Horapa)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Dovleacul prăjit cu ardei iute și busuioc (Fakthong Pad Bai Horapa) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 109 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,13 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc thailandez, căței de usturoi, dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu arpagic și ardei iute, Creveți prăjiți cu slănină, mentă și ardei iute, și Carne De Vită Prăjită Cu Busuioc.
Instrucțiuni
Într-un wok greu, amestecați usturoiul și ceapa folosind jumătate din bulionul de legume, până se rumenesc.
Adăugați cuburi de dovleac, umeziți-le cu restul de legume și amestecați constant până când dovleacul este fiert. Condimentează cu sos de soia, sos de stridii și miere.
Se presară cu frunze de busuioc thailandez și chile roșii feliate.
Se servește cu orez brun.
Retipărit cu permisiunea bucătăriei Spa thailandeze Chiva-som de bucătarul Paisarn Cheewinsiriwat și echipa sa culinară, (C) 2005 (retipărit 2007). Ediții Didier Millet PTE LTD pentru Chiva-som international health Resorts CO., LTD