Dovleac Ghimbir Torte
Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Mergeți la magazin și ridicați margarina, env. gelatină knox, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Tort de înghețată de dovleac cu crustă de ghimbir, Tort de dovleac-ciocolată cu frișcă de dovleac, și Chocolate & ginger torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană din firimiturile de fursecuri și margarina. Apăsați ferm pe partea de jos a 9-inch springform pan; retrase din circuitul agricol.
Puneți dovleacul, zahărul și scorțișoara în recipientul blenderului; capac. Procesați până se amestecă bine; deoparte.
Presărați gelatina peste lapte într-o cratiță mică; lăsați să stea 1 min. Gatiti la foc mic 3 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând ocazional.
Adăugați la amestecul de dovleac în recipientul blenderului; capac. Amestecați bine.
Transferați amestecul de dovleac în castron mare. Amestecați ușor în 2 căni de topping biciuit.
Răspândiți peste crustă. La frigider cel puțin 1 oră. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de topping bătut chiar înainte de servire.
Se presară cu firimiturile de prăjituri rămase.