Dovleac festonat și spanac

Dovleac festonat și spanac
Dovleacul festonat și spanacul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, nucșoară măcinată, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cartofi Festonati Cu Spanac Si Branza, Cartofi Festonati Cu Dovleac, și Cartofi ușori Festonați cu spanac și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti dovleacul in apa clocotita 8 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
ApăApă
3
Se scurge; pus deoparte.
4
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu; adăugați ceapă și sotati 7 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți ceapa din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați făină în tigaie. Adăugați treptat bulion, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti la foc mediu sau pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 6 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc; se amestecă sare, nucșoară și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
8
Combinați dovleacul, ceapa, 1/4 cană de brânză și spanacul într-un castron. Puneți amestecul de dovleac într-un vas gratinat de 6 căni acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
DovleacDovleac
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă sosul peste amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
SosSos
10
Presărați 1/2 cană de brânză peste gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până la bule. Se fierbe 3 minute sau până când brânza se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate98
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista