Dovleac De Nucă Și Curry De Nucă De Cocos

Dovleac De Nucă Și Curry De Nucă De Cocos
Rețeta de dovleac și Curry de nucă de cocos este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 415 calorii. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coriandru, pastă de curry thailandeză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Butternut Squash Nucă De Cocos Curry, Butternut Squash Năut Nucă De Cocos Curry, și Supă De Dovleac Cu Nucă De Cocos Curry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista