Dovleac de nucă prăjit la cuptor cu Marsala
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, cimbru, marsala și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dovlecel Prăjit La Cuptor Cu Marsala, Curry de vinete prăjite la cuptor și dovlecei de nucă, și Risotto de dovleac și rozmarin la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Întindeți uleiul într-un vas mare de copt metalic.
Adăugați dovleceii, ceapa, cimbru, nucșoară și un vârf generos de sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți timp de 20 până la 25 de minute, sau până când dovleceii și ceapa sunt fragede și ușor rumenite.
Transferați legumele într-un bol de servire și puneți tigaia la foc mare.
Adăugați Marsala și gătiți până se reduce la o glazură, aproximativ 15 minute.
Se toarnă Marsala peste legume, se presară pătrunjel și se aruncă bine. Păstrați cald până la servire