Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de ghindă cu ceapă roșie și coacăze. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 240 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți paprika, piper cayenne, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovleac De Ghindă Umplut Cu Ceapă, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se spală dovleceii și, folosind un cuțit zimțat, se taie cu grijă în jumătate și se scot semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Cuptor
2
Tăiați fiecare jumătate în patru felii pe lungime.
3
Combinați dovleceii și uleiul într-un castron și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Suc De Fructe
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc și complet fragede când sunt străpunse cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.Între timp, combinați untul și usturoiul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă continuu și se gătește până când usturoiul este auriu și untul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă oțet de sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
6
Adăugați ceapă, boia de ardei, piper cayenne, coacăze și miere și reveniți la aragaz la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, aproximativ 10 minute.Se amestecă oțetul de vin roșu și se condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat.