Dovleac-Cremă De Brânză Flan
Dovleac-crema de brânză tartă ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 45 de cenți pe porție. Cap la magazin și ridica dovleac, plantat nuci pecan, lapte evaporat, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Flan De Queso-tartă cu brânză cremă, Cremă De Brânză Flan, și Cremă De Brânză Flan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Gatiti si amestecati 1 cana de zahar in cratita mica la foc mediu 5 min. sau până la dizolvarea completă și de culoare maro auriu profund. Se toarnă imediat în tigaie rotundă de 9 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu sirop.
Amestecați laptele și crema de brânză în blender până se omogenizează.
Adăugați 1 cană din zahărul rămas, ouăle, dovleacul și sarea; amestecați bine.
Se toarnă peste sirop în tigaie; se acoperă cu folie.
Așezați tigaia în tigaie mai mare.
Adăugați suficientă apă în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea părții din tigaia umplută.
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Scoateți flanul din tigaia umplută cu apă; așezați-l pe suportul de sârmă. Se răcește complet. La frigider 4 ore.
Între timp, aduceți zahărul rămas și 2 lingurițe. apă să fiarbă în cratiță mică; gatiti 5 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Adăugați nuci; se amestecă până se acoperă uniform.
Se întinde pe foaia de copt acoperită cu folie. Se răcește complet.
Rulați cuțitul în jurul marginii tăvii pentru a slăbi flanul chiar înainte de servire; desfaceți pe farfurie. Rupeți nucile în bucăți mai mici; presărați peste flan.