Dovleac-Cremă De Brânză Flan

Dovleac-Cremă De Brânză Flan
Dovleac-crema de brânză tartă ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 45 de cenți pe porție. Cap la magazin și ridica dovleac, plantat nuci pecan, lapte evaporat, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Flan De Queso-tartă cu brânză cremă, Cremă De Brânză Flan, și Cremă De Brânză Flan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti si amestecati 1 cana de zahar in cratita mica la foc mediu 5 min. sau până la dizolvarea completă și de culoare maro auriu profund. Se toarnă imediat în tigaie rotundă de 9 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Amestecați laptele și crema de brânză în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 1 cană din zahărul rămas, ouăle, dovleacul și sarea; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
5
Se toarnă peste sirop în tigaie; se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Așezați tigaia în tigaie mai mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați suficientă apă în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea părții din tigaia umplută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Scoateți flanul din tigaia umplută cu apă; așezați-l pe suportul de sârmă. Se răcește complet. La frigider 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Între timp, aduceți zahărul rămas și 2 lingurițe. apă să fiarbă în cratiță mică; gatiti 5 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Scoateți din căldură.
12
Adăugați nuci; se amestecă până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
13
Se întinde pe foaia de copt acoperită cu folie. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Rulați cuțitul în jurul marginii tăvii pentru a slăbi flanul chiar înainte de servire; desfaceți pe farfurie. Rupeți nucile în bucăți mai mici; presărați peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista