Dovleac copt cu parmezan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă dovleac copt cu parmezan. Această rețetă primordială și fără gluten are 4 porții și costă 83 de cenți per porție . O porție conține 181 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsimi . 105 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Allrecipes. Dacă ai la îndemână ulei de măsline, cimbru, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o poți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Per total, această rețetă obține un scor excelent de 90% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Farrotto cu dovleac copt , Dovleac copt umplut cu Biryani picant (vegan/vegan) și Biscuiți cu dovleac copt cu salvie și Gruyere .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius (400 de grade Fahrenheit).
Amestecați feliile de dovleac, parmezanul, cimbrul, uleiul de măsline, sarea și piperul într-un bol până când dovleacul este acoperit uniform; întindeți într-o tavă pentru ruladă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se înmoaie, 25-30 de minute.