Două Părți Înger Tort
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Tortul înger din două părți ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 33 de cenți pe porție. Un amestec de sare, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe S ' Mores: Parțial Hrănitoare, Parțial Îngăduință, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Tort Magic, partea a II-a-ciocolată, catifea roșie, fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face partea de Jos / albă: bateți albușurile cu sare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și continuați să bateți până se înțepenește, dar nu se usucă. Cerneti 1/2 cana faina si 3/4 cana zahar de 4 ori (separat).
Adăugați zahărul treptat, apoi pliați în făină.
Adăugați 1/2 linguriță de vanilie. Puneți în tigaie de tort înger uns. Pregătiți partea de sus.
Pentru a face partea superioară/ galbenă: bateți gălbenușurile până la lumină.
Adăugați 3/4 cană de zahăr, care a fost cernut de 4 ori, treptat. Bateți timp de 3 minute.
Adăugați 3/4 cană de făină și praful de copt, care a fost cernut împreună de 4 ori. Alternează amestecul de făină cu apă fierbinte.
Adăugați 1 linguriță de vanilie.
Se toarnă acest amestec deasupra primului aluat.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 40 de minute.