Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Dolmades (frunze de struguri umplute) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 30 de porții cu 85 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui, nuci de pin, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 84%. Încercați Dolmade (Frunze De Struguri Umplute), Frunze De Struguri Umplute (Dolmade), și Dolmade (Frunze De Struguri Umplute) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face umplutura, înveliți o tigaie mare cu 1/4 cană de ulei și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, feniculul și coaja de lămâie și amestecați până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați nucile de pin și orezul, sotati timp de 2 minute, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se toarnă doar 1/2 cană din bulionul de pui și se reduce focul. Se fierbe până când lichidul este absorbit și orezul este al dente, aproximativ 10 minute. Răzuiește amestecul de orez prefiert într-un bol și adaugă mărarul și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper. Se lasă să se răcească. Acum, la frunzele de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Frunze De Struguri
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aduceți o oală mare cu apă la foc mic. Albiți frunzele de struguri în apă fierbinte timp de 5 minute până când sunt flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți apoi tăiați tulpinile și orice vene dure din frunze. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Pentru a asambla dolmadele, așezați o frunză de struguri pe o suprafață de lucru, cu partea strălucitoare în jos. Puneți 2 linguri de umplutură de orez lângă capătul tulpinii frunzei. Îndoiți capătul tulpinii peste umplutură, apoi pliați ambele părți spre mijloc și rotiți-vă într-un trabuc ar trebui să fie confortabil, dar nu prea strâns, deoarece orezul se va umfla odată ce este complet gătit. Strângeți ușor în palma mâinii pentru a fixa ruloul. Repetați cu frunzele de struguri rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
Struguri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați dolmadele într-un cuptor olandez mare sau o tigaie largă adâncă, cu cusătura în jos într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
9
Turnați ceașca rămasă de bulion, uleiul de măsline rămas și sucul de lămâie peste dolmade, lichidul ar trebui să ajungă la jumătatea rulourilor, adăugați puțină apă dacă este necesar. Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mic timp de 30 până la 40 de minute, până când dolmadele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale