Doi Cartofi Anna

Doi Cartofi Anna
Doi cartofi Annan este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 271 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, sare de mare, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pommes Anna (Cartofi Anna), Cartofi Dulci Anna, și Cel mai bun din ambele lumi cartofi Anna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. Curățați cartofii dulci și feliați-i în runde groase de 1/8 inch (folosiți o mandolină dacă aveți una). Curățați jumătate din cartofii roșii și feliați-i în runde groase de 1/8 inch. (Nu clătiți-veți avea nevoie de amidon pentru ca vasul să se întărească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
AmidonAmidon
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înveliți fundul unei tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, cu 4 linguri de unt topit. Începând din centrul tigaiei, aranjați un strat de felii de cartof roșcat în cercuri concentrice, suprapunându-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se presară cu un vârf de sare și câteva frunze de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
(tub Mare)(tub Mare)
4
Puneți tigaia la foc mediu. Lucrând rapid, adăugați restul de roșii feliate în încă 2 straturi, apoi cartofii dulci feliați în 2 straturi, stropind ușor cu mai multă sare și rozmarin între straturi. (Verificați pentru a vă asigura că fundul se rumeneste uniform; reglați căldura după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Gât De PuiGât De Pui
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Stropiți cu 4 linguri de unt topit. Curățați și tăiați subțire cartofii roșii rămași și adăugați-i în tigaie în încă 2 sau 3 straturi, condimentând ușor fiecare strat cu sare și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Gât De PuiGât De Pui
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Stropiți cu restul de 4 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
7
Când cartofii sunt maronii aurii pe fund, transferați tigaia la cuptor și coaceți până când cartofii se înmoaie ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți din cuptor; centrați fundul unei tigaie de tort de 9 inci pe suprafața cartofilor și apăsați ferm de câteva ori pentru a ajuta straturile să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți tigaia pentru tort și readuceți tigaia la cuptor; coaceți până când cartofii sunt fragezi și blatul se rumenesc, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
10
Lăsați cartofii să se răcească 5 minute în tigaie, apoi rulați un cuțit mic în jurul marginii pentru a slăbi. Puneți o farfurie de servire inversată deasupra tigaiei și întoarceți cu grijă cartofii pe farfurie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
11
Fotografie de David Malosh
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista