Divinitatea mamei
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă divinitatea mamei. Această rețetă servește 10. O porție conține 549 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sirop de porumb, vanilie, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1948 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Divinitatea mamei, Divinitatea, și Divinitatea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea la foc mediu, amestecați împreună zahărul, siropul de porumb și apa. Se amestecă numai până se dizolvă zahărul. Nu amestecați după acest punct. Gatiti amestecul de sirop pana ajunge la 250 de grade F pe un termometru cu bomboane, aducandu-l intr-o etapa de minge tare.
În timp ce siropul se gătește, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Odată ce amestecul de zahăr atinge 250 de grade F, turnați cu grijă un flux lent și constant de sirop în albușurile bătute rigid, bătând constant la viteză mare.
Adăugați vanilia și continuați să bateți până când amestecul își păstrează forma, aproximativ 5 minute. Se amestecă nucile pecan.
Folosind 2 linguri, aruncați divinitatea pe hârtie cerată, folosind 1 lingură pentru a împinge bomboanele de pe cealaltă. Acest lucru poate necesita puțină practică, deoarece tehnica este de a învârti lingura de împingere, făcând bomboanele să arate ca vârful unei înghețate moi. Dacă bomboanele devin prea rigide, adăugați câteva picături de apă fierbinte. Va trebui să lucrați rapid atunci când faceți acest tip de bomboane. După ce lingurați zahărul și nucile fierte pe hârtia cerată, ați terminat. Răciți bomboanele pe rafturi complet. Le puteți păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.