Dip grecesc de cartofi și migdale
Reteta de cartofi grecesti si migdale este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați migdale, pesmet grosier, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați clătite cu iaurt grecesc cu bucurie de migdale, Cireșe în sirop de migdale peste iaurt grecesc, și Tort De Iaurt Grecesc Cu Migdale De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală mică și condimentați bine cu sare, apoi fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
În timp ce cartofii gătesc, prăjiți migdalele și pesmetul separat în cuptor până la auriu pal, 8 până la 10 minute, apoi se răcește.
Cu motorul pornit, aruncați usturoiul într-un robot de bucătărie și tocați.
Se adaugă nuci și pesmet și se macină fin. Pulsați în apă, 3/4 linguriță sare și 1 lingură suc de lămâie.
Scurgeți cartofii și zdrobiți grosier cu furculița, apoi adăugați la procesor cu ulei și puls pentru a combina.
Adăugați suc de lămâie după gust și subțiați cu puțină apă, dacă doriți.