Dip de ton I

Dip de ton I
Tuna Dip S-ar putea să fiu doar aperitivul pe care îl cauți. Această rețetă servește 11. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 27 de calorii . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute . Mergeți la magazin și luați ton, murături, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tuna Mousse Dip , Smoked Tuna Dip și Tunan and Caper Dip .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați tonul, maioneza, muștarul, iaurtul și sucul de lămâie. Se amestecă până la omogenizare. Se amestecă murăturile dulci. Se tine la rece pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muraturi DulciMuraturi Dulci
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și vin rosé. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir
Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir
Cuvée-ul nostru din Willamette Valley oferă fructe cultivate pe anumite podgorii din județul Yamhill. Vinurile beneficiază de aceeași integritate în procesul de vinificație ca și vinurile din moșia noastră. Aceste situri sunt cultivate în mod durabil și reușite cu randamente foarte scăzute. Nu este fină sau filtrată. Este un vin mediu spre plin de corp, cu tanin dulce, aciditate scăzută și un buchet intrigant de tufă „de pădure”, coacăze roșii și cireșe negre. Cu un pic de condimente asiatice, are farmec incontestabil, mătăsos și textură catifelată. Acestea sunt toate semnele distinctive ale celor mai buni pinoți din Oregon din 2009 și sunt bine expuse în acest vin.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții11
Scor De Sănătate2
Revista