Dip De Ton Afumat

Dip De Ton Afumat
Dip de ton afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3. O porție conține 403 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați smântână, aromă de fum lichid, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Dip De Ton Afumat, Dip De Ton Afumat, și Dip De Ton Afumat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați sosul de salată în stil Italian, smântâna, sarea condimentată, ceapa, fumul lichid și tonul. Se răcește la frigider cu aproximativ 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Sare CondimentatăSare Condimentată
Fum LichidFum Lichid
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista