Dip de spanac sărat (mai ușor )
Scufundarea cu spanac sărat (mai ușoară ) necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 72 și costă 11 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 9 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, smântână, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dip de spanac sărat (mai ușor ), Pâine de carne sărată (mai ușoară ), și Pâine Cu Spanac La Cuptor.
Instrucțiuni
Gatiti spanacul conform indicatiilor de pe pachet. Se răcește ușor; strângeți pentru a se scurge bine.
Între timp, într-un castron mare, amestecați smântână, iaurt, tarhon, sare, muștar, piper și usturoi. Se amestecă spanacul fiert, castanele de apă și ceapa verde.
Acoperiți și refrigerați 1 oră pentru a amesteca aromele.