Dip De Somon Afumat

Dip De Somon Afumat
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă să faci o baie de somon afumat. Această rețetă face 80 de porții cu 23 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, pudră de ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), și Dip De Somon Afumat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În10 m.
Porții80
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista