Broccoli Dip salata ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 89 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână caju, ceapă, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli, Pizza Dip, și Pui Enchilada Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați și aruncați frunzele mari și capetele dure ale tulpinilor din broccoli. Curățați și tocați grosolan tulpinile; tocați grosolan floretele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Procesați crema de brânză și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați broccoli; pulsează de 12 până la 15 ori sau până se toacă mărunt. Îndoiți slănina și ingredientele rămase în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită