Dip De Nucă-Iaurt (Akhrot Ka Raita)
Reteta Dip nuc-iaurt (Akhrot Ka Raita) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 8 și costă 17 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Iaurt și Feta Dip, Raita De Castravete-Nuc, și Castravete Iaurt Raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați brânza de iaurt, nucile tocate, zahărul și sarea într-un castron mediu.
Se presară chimen și piper; se ornează cu felii de struguri. Acoperiți și răciți 20 de minute.