Dip de migdale afumate, Cheddar și slănină
Afumată de migdale, Cheddar și Bacon Dip este un fără gluten și primar rețetă cu 32 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 129 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, cremă de brânză, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Dip de migdale afumate, Cheddar și slănină, Cheddar Afumat Bacon Mac, și Risotto De Cheddar Afumat Cu Ciuperci De Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți crema de brânză, răspândirea brânzei, laptele și usturoiul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, amestecând frecvent, până când brânza este topită și netedă. Se amestecă ceapași 1/4 cană de migdale.
Lingură în aragaz lent de 1 litru pentru a se menține cald, dacă se dorește sau în vasul de servire.
Se presară cu slănină și 1/4 cană de migdale rămase.
Se servește cu legume. Dipwill ține în aragaz lent la căldură scăzută setarea până la 2 ore; se amestecă ocazional. 32serviri (2 linguri se înmoaie fiecare).