Dip de miere

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto-ovo la colecția ta, Honey Dip ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 183 de calorii . Această rețetă este pentru 12 persoane. Această rețetă de la Allrecipes necesită cremă de brânză, scorțișoară măcinată, miere și unt de arahide. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 29% . Acest scor este destul de slab. Încercați rețete similare cu „Pork Belly Po Boys” cu oțet de habenero și maioneză cu muștar și miere , „Salată de pui cu crustă de migdale și dressing cu muștar și miere” și „Anticuchos de biban de mare alb cu marinadă de miere și chili Aji și salsa Semilla” .
Instrucțiuni
Într-un bol mediu, amestecați mierea, untul de arahide, scorțișoara și crema de brânză până se omogenizează bine. Acoperiți și dați la frigider timp de 24 de ore.
Se servește pe pâine prăjită sau ca sos pentru fructe.