Dip De Fructe De Marshmallow Cu Căpșuni
Dip de fructe de căpșuni Marshmallow este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 57 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați struguri, pepene tăiat, brânză cremă cu 3 grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Margarita Dip De Fructe, Mai Sănătos Ciocolată Fructe Dip, și Fructe cu baie de Marshmallow.
Instrucțiuni
În castron mediu, bate crema de brânză, marshmallow crme, iaurt și căpșuni cu mixer electric la viteză mare până la omogenizare.
Capac; refrigerați cel puțin 1 oră.
Garnisiți cu mentă proaspătă, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.