Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten în cutia ta de rețete, Dipul de fructe cu bezea ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 40 de porții, cu 118 calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,23 USD per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este oferită de Taste of Home. Dacă ai la îndemână cremă de bezea, topping bătut din cutie, fructe și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin pentru Super Bowl . 218 persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai grozav de 36% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și : Fruit Falooda - Cum se prepară fructe mixte - Varietăți de Falooda , Fursecuri Bournvita cu bezea și brioșe cu ciocolată, alune și banane, cu glazură de bezea .
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare, bateți crema de brânză și iaurtul până se omogenizează. Încorporați toppingul bătut și crema de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
2
Se servește cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit