Dip De Ceapă Maui Caramelizată
Caramelizat Maui ceapa Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de ceapă maui, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Quesadillas de ceapă Maui caramelizată și rață de grătar, Friptură de filet și ceapă Maui, și Ceapă Maui prăjită cu Pamesan cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, lipicioase și caramelizate, aproximativ 20 de minute. Dacă tigaia începe să ardă, reduceți focul la mediu-mic și adăugați 1 lingură. apă, amestecând bine.
Transferați ceapa într-un castron mic și răciți până la rece, aproximativ 1 oră.
Rezervați 1 lingură. ceapă. Într-un robot de bucătărie, pulsați ceapa rămasă, smântâna, Zara și sarea doar până se combină.
Se transferă într-un vas de servit, se acoperă cu ceapă rezervată și se răcește cel puțin 1 oră.
Faceți înainte: până la 2 zile și răciți.