Dip de Avocado și citrice cu spuds picant și chipsuri de tortilla

Avocado și citrice dip cu spuds picant și chipsuri tortilla necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 8 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 334 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 55 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână pudră de ardei iute, ulei de măsline, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Avocado-baie de porumb cu chipsuri de Tortilla de casă, Supă de Avocado răcită cu chipsuri de Tortilla, și Salsa de căpșuni-Avocado cu chipsuri de tortilla de scorțișoară.
Instrucțiuni
Whizz jumătate din carnea de avocado cu iaurt, lime și suc de lămâie și condimente. Tăiați avocado rămas, apoi amestecați ușor în amestecul fluierat cu cea mai mare parte a cojii de tei. Acoperiți, apoi răciți până când este gata de servit.
Fierbeți cartofii timp de 6 minute, apoi scurgeți bine și aruncați cu ulei de măsline, pudră de ardei iute și semințe de chimen. Acum puneți deoparte până la o jumătate de oră înainte de sosirea oaspeților.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6, apoi prăjiți cartofii timp de aproximativ 30 de minute, agitând tava la jumătate, până devin aurii și fragede.
Transferați scufundarea în unul sau două boluri, împrăștiați cu coaja de tei rămasă și serviți cu cartofii fierbinți și chipsurile de tortilla pentru scufundare.