Dip de anghinare și Caper cu Crudit de legume proaspete

Dip de anghinare și Caper cu Crudit de legume proaspete
Anghinare-și-caper Dip cu legume proaspete Crudit Olive ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, piper, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Baie De Anghinare La Cuptor Cu Crudite De Iarnă, Baie de măsline de anghinare cu crudite de fenicul, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați inimile de usturoi și anghinare într-un robot de bucătărie; pulsează 30 de secunde sau până se toacă bine. Cu procesorul pornit, adăugați sucul de lămâie, coaja de lămâie și uleiul de măsline, procesând până se omogenizează și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se amestecă piperul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3
Se serveste baie la temperatura camerei sau refrigerate cu crudits asortate. Scufundarea se poate face cu 1 zi în avans și se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Revista