Dip De Anghinare Curry

Dip De Anghinare Curry
Dip anghinare Curried este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 64 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți inimi de anghinare, brânză de vaci, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați ingredientele rămase; pulsați de 10 ori sau până se toacă grosier.
3
Serviți cu bețișoare, biscuiți nesărate sau legume crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Revista