Dip Creveți Herbalicious

Dip Creveți Herbalicious
Herbalicious Shrimp Dip este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 464 calorii. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump pentru Super Bowl. Această rețetă de la Toateretete are 7 fani. Un amestec de ceapă verde, pudră de chili, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Dip, Pui Enchilada Dip, și Baie De Vinete Fumurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați creveți, ceapă verde, ceapă, tarhon, pătrunjel, rozmarin, pudră de chili și suc de lămâie în borcanul unui blender sau robot de bucătărie; procesați amestecul până când creveții sunt tocați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Răzuiește amestecul de creveți tocați într-un bol și amestecă morcovul, maioneza și smântâna, amestecând până se omogenizează bine. Condimentează după gust cu sare și piper. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
MorcovMorcov
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista