Dip cremoasă mexicană

Dip cremoasă mexicană
Dip cremoasă mexicană necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 244 de calorii, 7 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 5 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mexican. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Funcționează bine ca aperitiv. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână avocado, salsa, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de lingură de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dip cremoasă mexicană, Dip cremoasă în stil mexican și Dip cremoasă mexicană cu carne taco.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de dimensiune medie, combinați smântâna, brânza Cheddar, salsa și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
2
Combinați ingredientele până când sunt doar amestecate. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista