Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie BLT la cuptor. O porție conține 267 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de maioneză, ceapă verde, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă maioneza, smântâna și crema de brânză într-un castron până se combină bine. Zdrobiți slănina în amestec și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Maioneză
Smântână
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați brânză cheddar, ceapă verde și roșii și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Ceapa Verde
Tomate
4
Se toarnă într-un vas superficial sau într-o tigaie și se coace timp de 20 de minute sau până la barbotare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Formă De Plăcintă
5
Garnisiți cu ceapă verde suplimentară, roșii și slănină mărunțită.