Diner Meatloaf

Diner Meatloaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Diner Meatloaf. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bun Vechi Diner Fleică, Diner Special Meatloaf, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, rupeți carnea de vită în bucăți mici, folosind o furculiță sau o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Curățați și tocați mărunt usturoiul. Curățați ceapa și tocați suficientă ceapă în bucăți mici pentru a măsura 3 linguri. Înfășurați bucata de ceapă rămasă și dați-o la frigider pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
FolieFolie
3
Adăugați usturoiul și ceapa la carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
4
Rupeți pâinea în bucăți mici și adăugați la amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Carne De VităCarne De Vită
5
Adăugați laptele, sosul Worcestershire, salvie, sare, muștar, piper și ou în amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MuștarMuștar
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
OuăOuă
6
Se amestecă cu o furculiță, o lingură mare sau mâinile până când ingredientele sunt bine amestecate.
7
Așezați amestecul de carne de vită într-o tigaie fără grăsime. Formați amestecul într-o pâine de 8x4 inci în tigaie, apoi întindeți ketchup-ul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți descoperit 50 până la 60 de minute până când carnea și sucurile nu mai sunt roz sau până când un termometru pentru carne introdus în centrul pâinii citește 71° și centrul pâinii nu mai este roz*.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Lăsați pâinea să stea 5 minute, astfel încât să fie mai ușor de scos din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți pâinea din tigaie și tăiați-o în felii.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista