Dincolo De Curry: Daal Tadka

Dincolo De Curry: Daal Tadka
Dincolo de Curry: Daal Tadka ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 120 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de curry, sare, pudră de ardei iute și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ dal tadka | stil restaurant Dal tadka / cum se face Dal tadka, Tadka Dhal, și Dal Tadka Ușor Fără Grăsimi.

Instrucțiuni

1
Pentru Daal: spălați și scurgeți tuvar daal într-o strecurătoare mare cu plasă fină.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Încălziți ghee în oala sub presiune la foc mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Adăugați asafoetida, turmeric și Daal spălat. Gatiti, amestecand frecvent pana cand ghee acopera daalul, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
TurmericTurmeric
GheeGhee
4
Adăugați apă și sare după gust. Închideți oala sub presiune, creșteți căldura la mare și încălziți până când oala sub presiune este presurizată la presiune ridicată. Reduceți căldura la minim și gătiți zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să se disipeze.
6
Deschideți oala sub presiune și rupeți daal cu un tel. Puneți deoparte în timp ce faceți tadka.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Încălziți ghee într-o tigaie antiaderentă cu fundul greu la foc mare până când fumați ușor. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ardei iute mundu, semințe de muștar și semințe întregi de chimen (stați departe de tigaie pe măsură ce semințele apar). Așteptați până când semințele sfârâie, aproximativ 10 secunde, apoi adăugați frunze de curry și amestecați. Gatiti pana cand frunzele de curry sfaraie, cu aproximativ 10 secunde mai mult, apoi adaugati asafoetida, ardei iute rosu si praf de chimen prajit. Se amestecă energic și se transferă imediat Tot conținutul în daal și se amestecă ușor. Nu amestecați bine. O parte din ghee ar trebui să plutească deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Frunze De CurryFrunze De Curry
AsafoetidaAsafoetida
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
GheeGhee
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Serviți imediat cu orez alb, pâine indiană (roti) sau ca acompaniament la orice masă indiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
RotiRoti

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista